logoScheid het kaf van het koren en bouw jouw iDeale salesteamSpring uit de massa en word de iDealRep!

Meer inzicht, meer grip en minder risico's
bij het coachen, ontwikkelen en selecteren van sales professionals.

Snel, betrouwbaar en betaalbaar antwoord
op de vragen die verkoopsucces voorspellen!

Investeer minder dan 20 minuten per verkoper en krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom presteren sommige verkopers beter dan andere en hoe kan je hiervan leren?
  • Hoe ziet jouw verkoopteam eruit en waar zitten de sterktes & zwaktes?
  • Hoe bouw je een ‘dream team’?
  • Waar moet je aandacht aan besteden tijdens een salestraining voor een maximaal effect?
  • Waarop moet je coachen om jouw salesreps nog beter te laten verkopen?
  • Hoe selecteer je nieuwe verkopers met veel meer kans op succes?

Testimonials

Wat heeft het mij opgeleverd?

Account manager

"Het assessment heeft mij scherpe inzichten gegeven in mijn sterktes en zwaktes. Hierdoor was ik in staat om met concrete leerdoelen te werken aan mijn ontwikkeling als sales professional."

Sales Director

"During the first half-year after executing iDealRep Assessment and training program, we already observed a better motivated sales team and improved results. After one year our organization was meeting the targets again."

Sales Manager

"I got detailed insights about the performance gaps of myself and my team. Based on these gaps individual development plans were put together and training and coaching programs were defined and executed. Finally, this approach has contributed to a motivated team and improved results of my team within a year."

HR/Recruitment

"Naast het gebruik voor coaching en ontwikkeling van het salesteam gebruiken wij iDealRep Assessment ook succesvol als een van onze instrumenten bij de werving en selectie van account managers."

"Nothing happens until someone sells something"

Voor Thomas Watson, oprichter van IBM, was het al duidelijk dat het succes van een onderneming bepaald wordt door de mensen die het product en/of de diensten moeten verkopen.

Toch zien wij dat veel (sales) managers, trainers en HRD managers vaak geen gedegen inzicht hebben in het gedragsprofiel en de verkoopvaardigheden van hun verkopers. Waarop coach en train je dan? Welke garanties heb je dan dat je het maximale uit de verkoper haalt? En hoe past dit dan bij de uitdagingen waar de organisatie voor staat?

Dit is onze drive geweest om iDealRep Assessment te ontwikkelen. iDealRep Assessment levert sales professionals, managers , recruiters, trainers en HRD professionals solide inzichten om effectief sales professionals te coachen en te ontwikkelen. Daarnaast reduceert iDealRep Assessment aanzienlijk de afbreukrisico’s bij het werven van sales professionals.

Uiteindelijk willen we allemaal dat “A lot happens because we’ve created an iDeal sales team”. Zullen we binnenkort eens samen kijken hoe je jouw iDeal sales team kunt bouwen?

iDealRep Assessment Tools

Skills powered by behaviour

Coachingstool

Coachen van sales is een van de belangrijkste taken van elke sales manager. iDealRep Assessment identificeert de mogelijke gaps bij accountmanagers en geeft managers de juiste handvatten om elke accountmanager op de juiste manier te coachen en te ontwikkelen.

Trainingstool

Vaardigheden trainen is nuttig en belangrijk, maar er wordt onvoldoende gekeken of de vaardigheden die mensen nodig hebben ondersteund worden door hun gedrag. iDealRep Assessment voorspelt of de gewenste vaardigheden ontwikkeld kunnen worden of niet. De deelnemers weten vooraf waaraan ze moeten werken en het rendement van de training is maximaal.

Recruitmenttool

Het werven en selecteren van de juiste sales professionals is een van de sleutelfactoren voor succes van iedere onderneming. iDealRep Assessment helpt recruiters snel, betrouwbaar en betaalbaar de juiste kandidaat te selecteren. Afbreukrisico’s worden sterk gereduceerd en het succes van het selectieproces wordt vergroot.
Hoe werkt iDealRep Assessment?

Betrouwbare en betaalbare assessment in drie snelle stappen

Vul online de vragenlijst in
(minder dan 20 minuten).

Analyse en rapportage door de iDealRep specialisten.

Bespreking van het rapport met een van de specialisten.